2008. október 13., hétfő

"Slimologic" forradalom

VITALIZÁLJ, ÉLD AZ ÉLETED Új diétás termékek 2008.07.07-től: “Slimologic” a forradalom


“Az örökös és egyre nagyobb harc a kilók ellen” MOST EGÉSZSÉGESEN FOGYHAT LE!
A SLIMOLOGIC koncepció alapján most hatásosan és egészségesen fogyhat le, mivel a SLIMOLOGIC por és kapszula szervezetét életfontosságú vitális anyagokkal láthatja el.

A SLIMOLOGIC segít harmonizálni a zsíranyagcserét és koleszterinszintet, segíti az emésztést, ugyanakkor csökken a feltörő éhségérzés, és fokozódik a zsíranyagcsere ezáltal is segít a szervezet saját, felesleges zsírjának elégetésében.

Az emberi szervezet, amit nem kap meg a bevitt táplálékkal, azt a saját zsír tartalékaiból, adott esetben felesleges zsírpárnáiból szerzi meg. Ez a sikeres és egészséges fogyás alapja.

A SLIMOLOGIC koncepció a hatása a makacs helyeken, mint has, comb, és faron is megmutatkozik.

Fogyás a SLIMOLOGIC kapszulával. CUKORBETEGEK is fogyaszthatják!

A kapszula önmagában is fogyasztható sikeresen, az étkezési szokásokat nem kell megváltoztatni.
A Termék előnye: ZSÍRÉGETÉS, A MAGYAROS ÉTKEZÉS MELLETT IS!

A SLIMOLOGIC kapszula speciálisan kifejlesztett ballasztanyag-keveréket tartalmaz valamint a MNCS-FKS- fűszer kivonatot, mint központi hatóanyagot. Ezeket támogatják az egyéb, zsírégetést fokozó természetes anyagok.

Egy doboz 180 db. kapszulát tartalmaz. Maximális hatásfokot napi 2×3 kapszula bevétele biztosít, ( három hó alatt akár 20 Kg,) Lehet 1-2 kapszulával kezdeni és saját életviteli szokásunkhoz alkalmazkodni. A fűszernövény tartalmú kapszulát étkezés előtt fél órával ajánlatos bevenni.

Optimális ballasztanyag keveréket tartalmaz magas nedvesség megkötő képességgel probiotikus inulinból, csicsókából, fügekaktuszból, almapektinből, és kigyópálma gyökeréből kivont glucomannanból.

A megemelt rostanyag mennyiség a napi étkezésben biztosított kerete a fogyókúrás tervnek, az energiával való ellátásnak. Ez egy fogyókúrás terápia, mely mérsékli az elhízást, valamint az elhízást kísérő betegségeket. Egy speciálisan kifejlesztett fűszerkivonat (MNCS-KFS) található a termékben.

A konjugált linolsav (CLA),citromsav, L-Carnitin szerepet játszik a testtömeg index (BMI), a zsíranyagcsere csökkentésében. Összefüggés van a fogyókúrás terápiában a méret és súlycsökkenés között, mert megváltoztatja a test összetételét. A króm is segíti a testsúlycsökkentést. Vitaminok, fűszerek és másodlagos növényi anyagok, vízitorma,yamgyökér teszik teljessé a receptúrát.


Összetétel:ballasztanyag 54% , csicsóka, konjacgyökér, fügekaktusz, inulin, almapektin, Carcinia-cambogia kivonat, konjugált linolsav, L-carnitin, csalán, vizitorma, jamgyökér kivonat, zöld kávékivonat, kurkuma, gyömbér, cayennibors, MNCS-KFS füszerkivonat: kurkumából, rénszarvas zúzmóból, elválasztó sziliciumdioxid), niacinamid, folsav, króm-III-klorid, Kapszula: hydroxy propyl methyl cellulóz (rizsnyák kapszula)

SLIMOLOGIC Shake: A Slimologic Shake étkezéspótlásként szolgál, kiegyensúlyozott fehérje és aminósav, vitamin, ásványi anyag, nyomelem és ballasztanyag forrása révén megelőzi a hiány állapotot és így elkerüli a jojo-effekt ( visszahízás) esetét. A Shake 400 gr. italport tartalmaz, napi egyszeri fogyasztással ( étkezést kiváltó) 1,5-2 havi adagnak megfelelő.

Nincsenek megjegyzések: