2008. október 24., péntek

Mi a Vitál Formula 99?

Mi a Vital Formula 99?

Vital Formula 99 egy teljesen újszerű poralakú, ill. sűrítményes étrend-kiegészítő termék.

Ballasztanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, gyógynövényeket, fűszereket, másodlagos növényi anyagokat, algakivonatokat, gyümölcsport, zöldségport, ázsiai teafajtákat, kínai gyógynövényeket és gombákat tartalmaz.

Mire jó a Vital Formula 99?

Egyszerű adagolása révén - 20g por 0,25 l gyümölcslében, ill napi 2 kapszula összerágás nélkül vagy rágva, sok folyadékkal összekeverve- lehetővé teszi mindenki számára , hogy a szervezete mindent megkapjon és jól érezze magát.

A benne levő zöldségek gyümölcsök segítenek a szervezet lúgosításában és harmonizálják a szervezet működését.
pre és probiotikumokat is tartalmaz. / acidophilus-kultúrák bifidusz-kultúrák/

Az összetevőket ha végig olvasod láthatod, hogy mennyi mindent tartalmaz energiával, vitalitással tölt fel ez a termék és közben egyre jobban érzed magad, már rövid idő alatt is érzed a hatását.

Nem utolsó sorban pedig pénzt is sporólsz.

Sejt szinten méregtelenít, táplál és a szervezetet harmonizálja.

Immunrendszert harmonizálja, pótólja a szervezet hiány állapotát.

Nagyon fontos a legtöbb esetben csak erre az egy termékre van szükség, mert a szervezet mindent megkap és 30 étrendkiegészítőt foglal magába.

1,5 vagy 2 havi adag megfizethető áron /a neten a teljes ár található lehet kedvezménybe részesülni 20-40%ig/



Miben más a termék a kereskedelemben kapható táplálékkiegészítőkhöz képest?

A Vital Formula 99 kiegyensúlyozott és gazdag vitális anyag keverék a Németországban és Európában forgalmazott legjobb termékek egyike.
Magyarországon még nem sokan ismerik.



Egy adagot, ha elfogyasztunk


-Annyi C vitamin tartalma van, mint 10 napon érlelt Narancsnak
-Carotonoid tartama, mint 500g Sárgarépa,1900g Brokkoli vagy 8000g Vörös káposzta
-Calcium tartama 11l tejnek felel meg
-Niacin tartalma 1kg Csicseriborsó,2 kg főtt gomba, 6 egész Papaya és Mangó összesen
-E vitamin annyi van benne, mint 2kg Mandulában
-Zink tartama 1,5 Kg Sütőtök magnak és 1,5kg vegyes zöldségnek felel meg
-Folsav mennyisége pedig 4 kg Eper és 5 kg Mogyoró.


Mindez a technológiának köszönhető olyan, mintha 30 étrendkiegészítőt fogyasztanánk naponta.


Ár/ hatékonyságbeli különbségek a Magyarországon kínált termékek között ,ez a technológiának kösznhető. Ha termékünket összevetjük a kereskedelemben kapható termékekkel, akkor megállapítható, hogy azoknál több mint 70000 ft-tal kellene többet kiadni havonta , hogy nagyjából ugyanolyan hatékonyságú tápanyagot kapjunk.

Ez a páratlan ital zsírszegény, igen kalóriaszegény és csak rostanyagokban, gyümölcsben és növényi kivonatokban előforduló természetes szénhidrátot tartalmaz.

A Vital Formula 99-et “hideggyártási eljárás”-sal állítják elő, ami annyit jelent, hogy hőhatás nélkül keverik és mixelik. Ez szavatolja a természetes vitális anyagok megmaradását.

Az alapanyagok kiválasztása során csak elsőosztályú, toxikológiailag kifogástalan nyersanyagokat használunk.


Mennyire biztos a termék?


A Vital Formula 99 italt egy élelmiszerlabor ellenőrzi és egy hiteles, nyilvánosan megbízott élelmiszerszakértő engedélyezte németországi forgalmazásra.

A termék megfelel az érvényben levő Élelmiszer és Közszükségleti cikkek Törvénye szerinti, mindenféle higiéniás, minőségi és anyagtartalmi előírásnak, valamint az Európai Unió előírásainak.

Bármilyen életkorban megfelelő.


Mi a különleges a benne levő anyagokban?

A nyersanyagok kiválasztáskor a legmaximálisabban figyelünk a természetesen tartalmazott növényi vitálisanyagok elemzési értékeire.

Kizárólag olyan anyagokat alkalmazunk, amelyeknek minősége dokumentálva van. (Ld. Előállítás és Minőségellenőrzés!)



ÉRDEMES VÉGIG OLVASNI

Mi van benne ?


Inulin, rezgőfű, csillagfürtmag, guaranamagliszt, kalciumkarbonát, magnéziumkarbonát , lenmag, citrusbioflavonoid, papayapor, ananászpor, sárgarépapor, paradicsompor, mangópor, almapektin, C Vitamin, vörösborkivonat OPC-vel*, brokkolipor, céklapor, paprikapor, szederpor, omega3, petrezselyem, algakivonat, kiwipor, kányafű, borsópor, lizin, zöld bors, mangánélesztő, zabpor, macapor, Shiitake-gomba-por, lecitin emulgátor, cinkélesztő, prolin, acerolapulver, tökmagpor, áfonyapor, jánoskenyér heremag, cayenne- bors, árpafűpor, zsálya, bodzabogyópor, hibiszkusz, gyömbér, kurkuma, L-karnitin, articsókapor, kapor, grapefruitmagkivonat, sizandramag, szelénélesztő, zöldteakivonatt, molibdénélesztő, galagonyamag, krómélesztő, E Vitamin, pantoténsav , napraforgóolaj, acidophilus-kultúrák, bifidusz-kultúrák, aloe-kivonat,. méhpollen, rézélesztő, timian, búzafűpor, matekivonat, rozmaring, citromfű, lucerna, chlorella, kamillavirág, zellerpor, B6Vitamin, niacin, B2Vitamin, Coenzym Q10, lycopin, béta-karotin , folsav, K vitamin, Biotin, B12vitamin

Nincsenek megjegyzések: