2008. október 13., hétfő

A négy trend

Jövőbeli gazdasági potenciálodat az fogja meghatározni, hogy mennyire leszel nyitott és képes, az eddig nem használt modern eszközök és technikák alkalmazására!” - Paul Zane Pilzer Világméretű trendek, amelyek segítenek elérni a céljainkat!

Te is kihasználhatod azokat a trendeket, melyek alapján világszerte emberek ezrei indítanak el vállalkozásokat!

A első ilyen trend a Wellness:



amely a szépségről, az egészségről, a testápolásról, összességében a jó közérzetről szól.

Tehát legnagyobb gazdasági lehetőséget ma egy olyan üzlet képviseli, amely 2010-re trillió dolláros üzlet lesz. Ez azt jelenti, hogy ezer millió dollár forgalom zajlik le 2010-re.

- Ezer millió dollár az most a gyógyszeripar forgalma. - Ez a forgalom akkor is létrejön, ha te nem veszel részt ebben az üzletbe, úgyhogy érdemes meggondolni, hogy ki akarsz-e maradni, hiszen a “Wellness Megatrend” már itt van Magyarországon is.

Például néhány éve már megrendezték hazánkban az első “Wellness és SPA” kiállítást, egyre több Wellness hotel nyílik és egyre több termék kerül be ebbe az ágazatba.



Az igazi nagy pénzt azok keresik - Paul Zane Pilzer szerint - a Wellness iparban, akik elviszik az újításokat a laboratóriumokból az emberekhez és ezzel hatást gyakorolnak az életükre. És gyakorlatilag ez az amit hálózatépítőként teszünk.

A világ legnagyobbjai között lévő laboratóriumokból eljuttatjuk a terméket a fogyasztókhoz, a saját üzleti csatornáinkon keresztül a marketing munkánk révén.

A második nagy trend az otthoni vállalkozások terjedése: A mikro vállalkozások egyre nagyobb sikerre számíthatnak még az egyre erősödő verseny feltételei között is.

Az otthoni vállalkozás lehetővé teszi számunkra, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet éljünk, mert ha egész nap tevékenykedünk is a vállalkozásunkkal kapcsolatban, az sem annyira fárasztó, mint egy munkahelyen dolgozni.
Éppen ezért a stressz minimalizálására és az élet minőségének javítására irányuló erőfeszítések egyre vonzóbbá fogják tenni az otthoni vállalkozást, mint életformát.


A harmadik nagy trend az internet:



Az Internetre nap-mint nap újabb és újabb tömegek érkeznek, egyre többen használják. A Google kereső már most több mint 8 milliárd oldalt böngész.

Óriási előnye, otthonról kommunikálhatunk. Az Internet kommunikáció eszközei: - konferencia hívások - 3 oldalú meghívások - Web konferenciák - Videó és audió kontakt anyagok - Személyes weboldalak



A negyedik trend a network marketing:amelynek a negyedik hullámát éljük és alkotjuk mostanában.

Mit is jelent ez a negyedik hullám?

MODERN ÜZLET MODERN ESZKÖZÖK MODERN MÓDSZEREK MODERN EREDMÉNYEK

“A világ leggazdagabb emberei hálózatokat keresnek és építenek, mindenki más munkát keres” - Robert T. Kiyosaki.

Talán most már világossá vált, hogy milyen trendekben érdemes benne lenni, és milyen üzletet érdemes csinálni. Tehát mindenképpen jó, hogy a Wellness iparban vagyunk.

Mindenképpen jó, hogy ezt hálózati marketingben végezzük, és az internetet használjuk, mint eszközt, mert így gyorsan fejlődik az üzletünk és gyorsan érünk el eredményeket.

Megerősítésemre szolgál, hogy egyre több hölgy keres meg azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehet a gyakorlatban hálózatot építeni az Interneten, mert nekik a család mellett sem idejük sem energiájuk nincs arra, hogy elmászkáljanak otthonról, de maga az általam bemutatott üzlet tetszik nekik. Teszik az MLM, tetszik az Internet, tetszenek a termékek és szeretnének ezzel foglakozni.

Már nem lehet olyan kifogásokba kapaszkodni, hogy én azért nem tudok hálózatot építeni - bár tetszik a dolog -, mert a férjem nagyon mérges lenne, ha esténként elmászkálnék otthonról.

Vagy az sem kifogás, hogy nem tehetem meg, hogy cukrászdákban ücsörögjek egész nap, mert nekem munkahelyem van, gyerekeim vannak, meg az egész háztartás, stb.

Vagy már nem mondhatod azt sem, hogy figyelj, ha hazajöttem a munkából én már lusta vagyok elmenni itthonról.

A 21-ik századi módszerekkel működtetett hálózatépítés már nyomokban sem emlékeztet a hagyományos MLM munkára. Ez az üzletet már másképpen kell csinálni.

Hogy pontosan, hogyan kell profin és magas szinten művelni, ezt nálunk megtanulhatod.
Ebbe nevezel be, ha úgy gondolod!


marcsi0224@gmail.com skype: marika.keresztes






Az online marketing garantáltan működő módszerei


Cikksorozat


Havonta, kéthetente megjelenő cikkeinkben részletesen bemutatjuk az Internet legfontosabb tendenciáit, valamint a leghatékonyabb online marketing eszközöket és módszereket.


Hírlevél olvasóink a weboldalon megtalálható cikkeken kívül hozzáférnek zárt cikkeinkhez is, amelyekből megtanulhatják a leghatékonyabb online marketing technikák gyakorlati alkalmazását is.


Ingyenes feliratkozás!


Extra bónusz:


"A keresőoptimalizálás alapjai. Hogyan tegye weboldalát vonzóvá a keresők számára?" - Egyszerű, könnyen érthető gyakorlati útmutató 9 lépésben, online marketing menedzsereknek, cégvezetőknek.

Nincsenek megjegyzések: